PDA

View Full Version : CMD range check while moving?!



Echomantis
12-08-2010, 08:38 AM
I was told by a press ganger (thats was confirmed by another press ganger)

"while moving" a unit, you can check the CMD range at any time.

I know this is true for CTRL range (you can check "anytime")

Ive read the rule book and I cant find this rule and its not in the errata either.
Did I miss it? If so please tell me where this rule is.

I guess the main questions im asking, at what time are you allowed to bust out the measuring tape to confirm your unit is in CMD, or hell even an aura for that matter.

TheUnknownMercenary
12-08-2010, 08:45 AM
Page 71, Prime:

A unit's controller can measure the distance between the unit commander and a model in its unit anytime during that unit's activation.

Echomantis
12-08-2010, 09:02 AM
O sweet thank you Unknown always fast and with a no BS answer