PDA

View Full Version : Battle engine and foxhole



ICleadpeople
02-16-2012, 10:23 PM
When you sast foxhole over a battle engine does it still block line of sight?

This may have been answered but my search foo is not strong

tuttleboy
02-16-2012, 10:29 PM
As long as it's completely within the AOE of Foxhole, it does not block LOS to models not completely within it. A battle engine is 120mm which equals 4.72" so it's possible to fit a BE in the 5" AOE.

Sanctjud
02-16-2012, 10:30 PM
Edit: what he ^ said and with the maths.

"ignore intervening models COMPLETELY within the AOE"
Is the battle engine completely in the AOE?

ICleadpeople
02-16-2012, 10:34 PM
Thats what I figured. I just wanted to be sure,

-Thanx